Fyns Hoved Camping

Fyns Hoved Camping og overnatning på Fyn.

Fyns Hoved Camping – lystfiskeri

Fyns Hoved Camping ligger perfekt placeret, i forhold til fiskepladserne på Odense Fjords østlige side. Det samme gælder kystpladserne på Hindsholm, som også kaster mange og flotte havørreder af sig hvert år.

For enden af campingpladsen er en spændende kystplads, hvorfra man både kan fange havørreder, hornfisk og fladfisk. En god ting at have i mente de dage, hvor man ikke vil køre nogen steder. Der er tale om en lang strækning, så er man gået til vandet som familie, er der både plads til at bade fra stranden og fiske et stykke væk fra baderiet.

Fra Fyns Hoveds nordligste del, kan man fange torsk i aftenskumringen om sommeren. Fyns Hoved ligger 4 minutters kørsel fra campingpladsen.

Tæt op ad Korshavn, samt inde i selve havnen, kun 1 minuts kørsel fra campingpladsen, kan man fange ål i nattetimerne om sommeren.

Læs mere her: Fyns Hoved…Korshavn…

Hindsholm bugner af kystpladser til fangst af havørred – alle kan nås indenfor 20 minutters kørsel fra campingpladsen, de fleste indenfor 10-15 minutter.

Gabet, en af de absolut bedste fiskepladser i Odense Fjord, er kun 18 km. væk.

Overnatning på Fyns Hoved Camping

Campingpladsen har alt fra hyggelige mindre hytter uden bad og toilet, til store familiehytter med eget bad og toilet. (Og alt der i mellem.)
Det er også muligt at medbringe et telt, egen campingvogn eller autocamper.
Se de forskellige hytter her: Hytteudlejning…

Som campist i telt, campingvogn eller autocamper, skal man ikke bekymre sig om pladsnumre. Campingpladsen er stor og så længe det er muligt, står det en frit for hvor man vil være, når der skal vælges enhed/plads.

Man kan leje hytter året rundt på Fyns Hoved Camping. Vintersæsonen byder på glimrende fiskeri ved flere af fiskepladserne i bl.a. Odense Fjord.

Adresse og info

Fyns Hoved Camping – Fynshovedvej 748 – 5390 Martofte – Tlf: +45 65 34 10 14 – Mail: info@fynshovedcamping.dk – Hjemmeside: Fynshovedcamping.dk

error: Content is protected !!