Korshavn

Lystfiskeri i og omkring Korshavn. på Hindsholm.
En dygtig lystfisker med en hornfisk fra Korshavn.

Korshavn er let at komme til og let at fiske fra. Fiskepladsen byder både på åben kyst, havnefiskeri i mindre skala og muligheden for, at fange havørreder og hornfisk i en lille vig.

Vigen består af sand i den indre del og tangbælter længere ude. Kaster man udover tangbælterne, er der ofte havørreder og i sæsonen også hornfisk derover. Om aftenen og om natten i sommersæsonen, kan man også fange ål i vigen. Fiske gerne nær bælterne.

Havnen især, som også er en del af vigen, byder på udmærket ålefiskeri om sommeren. Her er ålene at fange omkring bropillerne. I perioder når der er mange hornfisk, kan man sidde og fiske med en prop og reje, sildestykke eller evt. børsteorm og fange dem fra havnen. Med den metode og de typer af agn. er det også muligt at fange havørrederne.

Fladfiskene er oftest at finde langs ydersiden – på den anden side af havnen. Langs kyststykket.

Kyststykket/kyststrækningen kaster flest havørreder af sig om foråret og om efteråret. Under dage med gråvejr i sommersæsonen, kan man også være heldig at fange havørrederne. Ellers er sommerfiskeriet bedst ved Korshavn morgen og aften.

Om vinteren er der ikke så meget at komme efter her…

Hele fiskepladsen er, som tidligere nævnt, let tilgængelig. Særdeles børnevenlig.

Korshavn – tips og info

Der er flere parkeringspladser ved denne fiskeplads. Man kan parkere ved havnen ved kysten og i starten af vigen. Parkeringspladserne er synlige og uundgåelige.

Det kan betale sig at affiske hver en meter af pladsen for at få succes. Både udvendig og indvendig. Der er ingen fredningsbælter ved Korshavn.

Den mest centrale parkeringsplads kan findes her: Ved Havnen…

God fisketur til Korshavn.

Fyns Hoved Camping ligger 1-2 minutters kørsel fra denne fiskeplads. 


Læs også om fiskepladsen, som grænser op til denne: Fynshoved…


error: Content is protected !!